Postopek za naročanje

 • 1. Naročanje

  Naročilo izdelka opravite v sledečih korakih. Sporočite nam preko e-pošte: info@lilalom.com vrsto izdelka iz cenika oz. galerije. "naprimer: Ogrlica Art No: #01" opišite svoje naročilo "naprimer: Želim obesek v obliki srca z laski 1 otroka in materinim mlekom."

  Po prejetju naročila preko povpraševanja ter potrditvijo iz naše strani pripravite svoje materino mleko ali laske oz. oboje zapakirajte v primerno enbalažo za transport.

  Kaj je primerna embalaža in kako pripraviti mleko in laske za pošiljanje si oglejte spodaj v rubriki POŠILJANJE.

 • 2. Oblike

  Izbirate lahko med obeski različnimi velkostmi v obliki krogle, kvadra, srca, ovala, solze, ploščatega kroga,... Za najboljšo predstavo o oblikah si oglejte galerijo. Nakit nosijo lahko tudi otroci, saj ga lahko prilagodim njihovim drobnim ušeskom in prstkom.

 • Mleko in količine

  Najbolši rezultati se dosegajo, če mleko pošiljamo sveže. To storimo tako, da podjimo in damo mleko takoj v zmrovalnik ali v pošiljanje. Se pravi čim dlje mleko stoji bolj se obrava rumeno!

  Količina mleka za obeske velikosti do 3 cm je potrebnega 15 - 20 ml mleka. Za manjše izdelke kot so uhančki in majhni obeski zadostuje tudi količina 10 - 15 ml.

  Embalaža

  Laske, mleko ali karkoli drugega mi lahko pošljete po pošti. To naredite tako, da mleko zapakirate v trdo posodico z navojem, ki jo pred pošiljanjem zamrznite to velja predvsem za poletne čase.

  Laske zapakirate v papir tako, da ga pripognete daste laske v sredino in oblepite z lepilnim trakom, obvezno pripišete vaše ime, priimek in naslov. Če želite imeti zapisano v obesku ime otroka ali misel mi na list papirja napišite. Če je več rezličnih laskov, vsak premen las spakirajte posebej.

  Pakiranje

  Embalažo z mlekom zapakirajte v škatlo (nikakor ne v kuverto z mehurčki), v škatli embalažo z materinim mleko obložite z mehurčki ali z papirjem da je embalaža z mlekom na mestu oz. se ne premika po škatli.

    

  Opomba: Embalažo v kateri pošiljate ne vračamo razen po predhodnem dogovoru na vaše stroške, kateri so 10,00 € in je všteto čiščenje embalaže, pakiranje in poštnina. Zato raje izberite alternativno embalažo kot je opisano zgoraj.

 • Vsa plačila se opravijo po končani izdelavi z možnostjo plačila po povzetju ali po predračunu na TTR račun podjetja Lilalom, Lilijana Lukač s.p..

 • Rok izdelave je 8-28 dni od prejetja vašega paketa. Zakaj so roki izdelave tako dolgi? Zaradi različne zahtevnosti izdelave ter postopka kot so sušenje mleka v prah in sušenje izdelka po izdelavi. Pri izdelavi lahko pride do nepravilnega zlitja izdelka in je potrebna korektura kar podaljša rok izdelave!

  Dostavo izvaja Pošta Slovenije z rokom prevzema na pošti 15 dni od prejema obvestila. Pošiljanje z drugimi dostavnimi službami trenutno ni možno!