Vračilo blaga in garancije

 • 1. Odpoved naročila in vračilo blaga

  Za odpoved naročila veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila o vračilu blaga. Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov, kateri določa:

  "Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bila poštna pošiljka oddana v roku. Ta rok začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga."

  Kupec ima pravico, da v tridesetih (30) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.
  Vrnitev prejetega blaga v 30-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani . Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 30-ih dni od prejema obvestila.

 • Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe oz. vračilo blaga v naslednjih primerih:

  · pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

 • Garancija se upošteva v primerih:
  - V primeru, da blago ni poškodovano iz vaše strani.

  Garancija se ne upošteva v primerih:
  - Poškodbe izdelka iz vaše strani.
  - Poškodba izdelka od dostavne službe (poškodovane izdelke z strani dostavne službe, rešujete z njimi!)
  - Grancije ne priznavamo če se izdelek obarva drugače, posvetli ali potemni. (Ker določeni organski materiali, kateri se uporabljajo pri izdelavi nakita kot so materino mleko in lasje so spodvrženi procesu staranja. Z tem določilom so stranke pred nakupom tudi seznanjene!)
  -

 • Garancija za naročene izdelke velja 60 dni od dneva nakupa oz. dneva izdanega računa.

 • Nazadnje posodobljeno: 08.03.2021